Pokud máte po Two Point Hospital a Two Point Campus chuť stát se správcem něčeho nového, tak se příští rok budete moci vžít do role kurátora a správce muzea. Budete navrhovat a zdokonalovat muzea s cílem vytvořit pro návštěvníky dokonalý zážitek. Stejně tak sbírat exponáty po celém světě.

Společnosti Sega a Two Point Studios oznámily datum vydání. Two Point Museum vyjde 4. března/marce 2025 pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Současně byly spuštěny předobjednávky s bonusovým balíčkem s tématikou Sonica, obsahuje různé předměty a kosmetiku vztahující se ke značce Sonic. Kromě standardní edice je v nabídce Explorer Edition s jedinečným muzeem s tématikou džungle a muzejní výzva, jež zpřístupní speciální předměty. Díky této edici si hru zahrajete od 27. února/februára 2025.

„Jsme nadšeni tím, jak dobře bylo Two Point Museum přijato od svého srpnového oznámení,“ říká ředitel designu Ben Huskins. „Od té doby jsme měli možnost představit Two Point Museum veřejnosti na veletrhu gamescom a předvést téma podmořského světa v rámci předváděcí akce Xboxu,“ dodává a slibuje další informace v následujících měsících.

Sega ještě pořádá slevy na Steamu, Two Point Hospital a Two Point Campus je možné koupit se slevou 80 % a dodatečné balíčky o polovinu levněji. Každá hra je teď za necelých 6 eur.