Britské studio Hello Games překvapilo. Tvůrci No Man's Sky včera zveřejnili nový trailer na svou puzzle adventuru The Last Campfire a přitom jen tak oznámili, že vyjde už dnes. Pokud prahnete po dobrodružství v záhadném místě, v němž hledáte jeho smysl a cestu domů, tak si tenhle titul můžete už dnes zahrát na pěti platformách: PC (přes Epic Games Store), PS4, Xbox One, Nintendo Switch a iOS prostřednictvím Apple Arcade. Hra stojí nějakých 419 Kč.

The Last Campfire vytvořil malý tým v rámci studia Hello Games a ve hře prozkoumáte svět plný hádanek. Titul byl oznámen v roce 2018 a hrát budete za postavičku Ember, jež je uvězněna v záhadném světě a místě. Při singleplayerovém dobrodružství se budete snažit najít nejen smysl světa a cestu domů, ale také „poslední ohniště”.

Přečtěte si také: Akční adventura Marvel 1943: Rise of Hydra slibuje vzrušení při boji s nacistickou Hydrou

„The Last Campfire je výsledkem několika let práce několikačlenným týmem, který měl potřebu vytvořit artistickou singleplayerovou adventuru. Výsledkem je něco, v čem se může hráč ztratit, cestovat napříč krásnými prostředími a potkat zvláštní a neobvyklé postavy ve vřelém příběhu,” napsal Sean Murray v tiskové zprávě, když hru představoval světu.