Na webu studia Sony Santa Monica se objevily nové volné pozice. Nejzajímavější je v současné době inzerát hledající designéra bojových systémů. U něj známá kalifornská firma požaduje podrobné znalosti o bojových systémech God of War (2018) a God of War Ragnarök (2022). Uchazeč by měl být schopen hovořit do hloubky o bojových systémech, mechanikách a nepřátelích.

Inzerát naznačuje, že v Santa Monice probíhá vývoj nového God of War, což by nebylo nic překvapivého vzhledem k úspěchu Ragnaröku a příběhu, který je možné rozvinou hned několika směry. Nesmíme ale zapomínat na úplně nový projekt, na němž pracuje tým kolem Coryho Barloga. Ten zastával pozici hlavního šéfa vývoje God of War z roku 2018 a u Ragnaröku tuto pozici přenechal Ericu Williamsovi. Dřívější pracovní nabídky naznačovaly, že Barlog se soustředí na novou značku odehrávající se ve sci-fi prostředí.

Stejné požadavky ohledně znalostí předešlých dílů God of War požaduje tým také u pozice senior combat designéra. V obou případech se uvádí práce na novém neoznámeném titulu. Pravděpodobně je to nové God of War, protože druhý projekt by měl být v mnohem pokročilejší fázi vývoje.