K odhalení další hry od studia Sony v Santa Monice by mohlo dojít poměrně brzy. Jak je totiž od září 2021 známo, tak vývoj God of War Ragnarök nevedl kreativní ředitel předešlého dílu Cory Barlog, ale Eric Williams, jenž byl designérem God of War z roku 2018. Barlog se místo toho věnuje něčemu novému, co v té době bylo dle všeho v rané fázi vývoje.

Pracovní nabídky tehdy naznačovaly novou značku odehrávající se ve sci-fi prostředí. Hráči pak doufali v pokračování God of War, které by Krata zavedlo zase jinam. Před severským dobrodružstvím si Barlog přál vyprávět příběh o manželce Krata.

Co tedy můžeme čekat? To je v současné době těžké říct. Jisté indicie tady jsou, ale oficiálně nic nevíme. Cory Barlog v rozhovoru s LA Time akorát řekl, že se ve studiu zaměřují více směry. Mají rozpracováno více projektů. Už ale nespecifikoval, o jaké se jedná.

Williams ale přispěchal a dodal, že by nebylo špatné se dlouhodobě zaměřit pouze na God of War. Je tak možné, že v Santa Monice mají v plánu vedle dalšího God of War pracovat na nové značce a ty střídat.

V současné době je jisté pouze jedno. Ragnarök uzavřel severskou ságu God of War.