Příznivci dvou kol mají letos na výběr. V minulý týden bylo na červen oznámeno MotoGP 23 od italského studia Milestone. Okruhové závody s oficiální licencí o měsíc předběhne třetí díl nebezpečných závodů na britském ostrově Man. Po šedesátikilometrovém okruhu Snaefell Mountain Course se budou moci zájemci prohánět od 11. 5. ve hře TT Isle of Man – Ride on the Edge 3. Dostupná bude pro PC (Steam), PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Třetí díl TT Isle of Man nabídne oficiální obsah loňské sezóny, včetně týmů, motorek, jezdců a tratí. Autoři ze studia RaceWard slibují jedinečný a autentický zážitek. Na obrazovky mají přinést veškeré napětí a vášeň tohoto kultovního závodu. Celkem se můžete těšit na 32 různých okruhů, které zahrnují současné i historické tratě, téměř 40 motocyklů a jezdců kategorie Superbike a Supersport a vylepšenou fyziku.

Titul nadále pohání KT Engine. Dle tiskové zprávy má průjezd zatáčkami a brzdění vyžadovat větší přesnost než kdy dříve. Vylepšení motocyklů pak dává hráčům nástroje, které potřebují k dosažení maximálního výkonu.

„Hra nabízí jednoduché a intuitivní ovládání s nejpokročilejší a ultra realistickou fyzikou, která nabízí dokonale autentický zážitek a kvalitní simulaci. Spousta profesionálních jezdců hru dokonce používá k tréninku a zapamatování tratí,“ tvrdí společnost Nacon a rekapituluje možnosti: rychlý závod, režim kariéry, online multiplayer a týdenní a měsíční závody.

Na předobjednávku TT Isle of Man – Ride on the Edge 3 láká nový trailer. Pokud se necháte zlákat, jako bonus obdržíte oficiální livrej oslavující 100. start Johna McGuinnesse. Oficiální livrej připomíná jeho soutěžní historii na kapotáži jeho Hondy CBR1000RR-R SP z roku 2022. Edice Racing Fan odemkne hru 48 hodin před vydáním a přidá startovní balíček s 380 body, abyste mohli rychleji vylepšovat svou motorku, a přístup k dodatečnému balíčku s letošní soupiskou Tourist Trophy. Pro ostatní bude toto DLC v prodeji samostatně.