Finské studio Frozenbyte zveřejnilo téměř desetiminutový trailer, který odhaluje tajemství nadcházející barevné plošinovky Trine 4: The Nightmare Prince a láká do kouzelného 2,5 světa, jenž je naplněn dobrodružstvím, překážkami a výzvami. Současně je video vhodným způsobem, jak zjistit co je nového a vylepšeného oproti předchozím dílům.

Trailer ukazuje kooperativní Unlimited Mode, chlubí se změnami v boji, ujišťuje nás o přítomnosti trojice známých hrdinů a udělá fanouškům radost. Proč? Protože se Trine po nevydařeném experimentu s 3D světem vrací do 2,5D zobrazení. Příběh je celkem jednoduchý: Amadeus, Pontius a Zoya vyslyší Astral Academy a rozhodnou se zachránit prince Seliuse, jehož intenzivní temné noční můry začaly měnit jeho svět a způsobují velké problémy.

Těšit se můžete na pestré prostředí, dynamické hádanky založené na fyzice, epické bitvy s bossy, nové dovednosti hrdinů nebo na soundtrack od skladatele hudby pro první až třetí díl Trine.

Trine 4: The Nightmare Prince vychází 8. října na PlayStation 4, Xbox One, PC a Nintendo Switch. Důležité pro nás také je přítomnost českých titulků u všech verzí! Pokud jste se s Trine nikdy nesetkali, můžete si ve stejný den zakoupit Trine: Ultimate Collection, což je speciální kolekce všech čtyřech dílů Trine.