Pro PlayStation 5 a PlayStation 4 verze závodů Gran Turismo 7 dnes vychází nová aktualizace, která přináší tři nová vozidla a novou verzi známého belgického okruhu Spa-Francorchamps.

V patchi 1.3. najdete Subaru BRZ GT300 z roku 2021, Subaru BRZ S z roku 2021 a Suzuki Cappucciono (EA11R) z roku 1991. Tyto nové automobily můžete vzít na projížďku po nové 24hodinové verzi Spa-Francorchamps.

„Spa-Francorchamps v Belgii je jedním z nejznámějších mezinárodních okruhů v Evropě. Tato aktualizace přidává k již existujícímu rozvržení celé tratě také podobu pro závod na ‚24 hodin‘,“ uvádí tisková zpráva.

„Největší rozdíl mezi těmito dvěma uspořádáními spočívá v umístění boxů. V rozvržení celé tratě se boxy nachází před 1. zatáčkou a vede do nich dlouhá boxová ulička. Při výjezdu z boxů jezdec projíždí podél slavného esíčka a teprve poté se na rovince Kemmel napojí zpět na trať. Tato cesta do boxů je úzká a zakřivená, takže si jezdci musí dávat pozor, aby v závodech, kde jsou povoleny penalizace, nepřejeli bílou čáru.“

Aktualizace potěší také ty hráče, kteří rádi fotí svá žihadla. Do zvlášť vybrané sekce režimu Scapes je přidáno prostředí „Domy ve stylu gaššó-zukuri v Ainokuře“ a „Třešňové květy v noci“.