Tuzemská loupežná akce Crime Boss: Rockay City obdržela třetí velkou aktualizaci a první dodatečný balíček.

Brněnské studio InGame, které vede Jarek Kolář, se zaměřilo na vylepšení hratelnosti a přidání nových funkcí. Velkou novinskou jsou nové mapy pro loupeže. Pustit se můžete do misí na čerpací stanici, u prodejce aut a v konvoji kamionů. Nové loupačky jsou dostupné v kampani i režimu Crime Time.

Další velkou novinkou jsou statistiky respektu pro režim Crime Time. Statistika respektu se zvyšuje, nebo snižuje v závislosti na úspěšnosti misí. Vyšší úrovně respektu odemykají další mise, stejně jako odměny za zbraně a hodnosti postav. Hráči budou muset najít rovnováhu mezi svými úrovněmi respektu a HEAT, což povede ke kompromisu mezi rizikem a odměnou.

Vývojáři vylepšili stealth hratelnost, vylepšili vnímání a reakce nepřátel ovládaných umělou inteligencí. Dále vyvážili ekonomiku kampaně, tlumiče a náhodné pořadí misí ve třech náročných úrovních obtížnosti.

Prvním DLC je balíček zbraní. Obsahuje čtyři zbraně a je po omezenou dobu dostupný zdarma. Balíček se jmenuje Tactical Weapon Pack a obsahuje poloautomatickou pušku Slate 36, pistoli Fiver Tactical, automatickou pistoli Bohema a brokovnici Urban Sweeper.

Crime Boss: Rockay City je dostupné pro PC (Epic Games Store), PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Nedávno studio InGame koupila italská společnost Digital Bros, která vlastní také firmu 505 Games. Ta Crime Boss: Rockay City uvedla na trh.