Společnost Bandai Namco připomenula trailerem vydání Transformers: Battlegrounds, nové akční hry se slavnými roboty od Hasbra pro PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch a PC. Titul seženete digitálně, případně ve vybraných obchodech.

Transformers: Battlegrounds je válečná taktická akce, kde Autoboti potřebují nového velitele, aby dokázali odrazit Megatronův zlý plán a zachránili svět. Hra nabízí singleplayer a lokální multiplayer.

„Toto zcela nové pojetí celosvětového trháku série Transformers dává hráčům kontrolu nad intenzivním taktickým bojem a vypráví originální příběh fanouškům Transformers, všech věkových skupin,“ uvádí tisková zpráva.

Transformes: Battlegrounds je zcela nová taktická bojová hra, která obsahuje oblíbené postavy z franšízy Transformers, včetně Bumblebee, Optimus Prima, Grimlocka, Starscreama a Megatrona. Boj se odehrává na celé řadě různých úrovní, včetně ikonických míst, jako je Central City a Cybertron, kde hráči převezmou velení nad jejich jednotkou a společně bojují za záchranu (nebo zničení) galaxie.

  • Veďte autoboty - velte Bumblebee, Windblade, Optimuse Prima a další hrdiny v napínavém taktickém boji.
  • Ze Země až do Cybertronu - rozbíjejte a střílejte ve městě, lesích, pouštích i mimo ně v zábavných misích.
  • Zlepšujte své dovednosti - přístupné ovládací prvky a tři úrovně obtížnosti zabaví začátečníky ale i ostřílené fanoušky.
  • Místní multiplayer - spojte se s přáteli a nebo je vezměte na sólo arkádové mise