Italské studio Milestone ani v letošním roce nezapomnělo na fanoušky MotoGP a servíruje jim nový díl oficiálních motocyklových závodů. Ten vychází na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch, což nám připomíná i dnešní startovní trailer.

Pokud s koupí váháte, tak vám mohou pomoci zahraniční recenze. Ty označují MotoGP 20 za díl s nejlépe zpracovaným jízdním modelem. Novináři jsou potěšeni realistickým ztvárněním tratí, rozsáhlou kariérou a větším důrazem na simulaci. Plus má skvěle fungovat i multiplayer. Oproti tomu jako mínus vidí někdy až příliš agresivní chování umělé inteligence. My na recenzi pracujeme a již brzy vám ji nabídneme.

Připomeňme, že v MotoGP 20 dostávají hráči kompletní kontrolu nad svou kariérou a budou dělat rozhodnutí, která jsou klíčová pro jejich úspěch na trati. Manažerská kariéra je konečně zpátky a přináší spoustu nových funkcí, které prověří závodní a strategické schopnosti hráčů! Hráči se mohou přidat k oficiálnímu týmu ze sezóny 2020 nebo k novému týmu sponzorovanému skutečnými značkami ze světa team MotoGP a budou se starat o kompletní doprovodný tým, který je bude podporovat ve volbě nového týmu, při analýze dat o závodech nebo v rozvoji motorky. Stejně jako ve skutečném MotoGP budou hráči muset dělat ta nejlepší rozhodnutí, aby našli vítěznou strategii a ovládli mistrovství.