Koncem loňského roku se oznamovací trailer na Grand Theft Auto VI stal nejsledovanějším videoherním trailerem roku 2023, kdy překonal hranici 156 milionů zhlédnutí. Dnes má úctyhodných 200 milionů zhlédnutí.

Nadále se bavíme pouze o videu na oficiálním YouTube kanálu Rockstar Games. Započítány tedy nejsou četné re-uploady. Například ten od GameSpotu má 20 milionů a další 4 miliony přidává IGN.

Trailer na GTA 6 vyšel 4. 12. loňského roku a za 24 hodin dosáhl na 90 milionů zhlédnutí. Dle neoficiálních statistik měl za první den 8,9 milionu lajků. Je dokonce zapsán v Guinnessově knize rekordů za nejlajkovanější videoherní trailer na YouTube a nejsledovanější nehudební video na YouTube za 24 hodin.

Kdyby se GTA 6 chtělo stát úplně tím nejsledovanějším videoherním videem, tak by muselo překonat Subway Surfer s 361 miliony zhlédnutí. Tenhle mobilní hit vyšel už v roce 2012 a nadále je o něj zájem.

To jasně dokládá, jak je návrat do Vice City očekávaný. Rockstar plánuje hru vydat na podzim 2025 ve verzích pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S. PC přijde na řadu později, i když tradičně o této verzi Rockstar nemluví.