Marketing kolem Banishers: Ghosts of New Eden se stupňuje. Společnost Focus Entertainment zveřejnila nový trailer, který láká na příběh o lásce, oběti a tragickém osudu. A ten se opravdu povedl. Ukazuje spoustu z toho, co s hlavními hrdiny prožijeme.

Jak už jsme si několikrát řekli, akční RPG Banishers: Ghosts of New Eden od tvůrců Vampyr a Life is Strange se odehrává v americké oblasti zvané New Eden roku 1695. Tady prožijeme temný a emotivní příběh.

Hlavní hrdinou jsou Antea Duarte a Red mac Raith. Jde o milence a Banishery, lovce duchů, kteří se zavázali chránit živé před hrozbou přežívajících duchů a přízraků. Po katastrofální poslední misi je však Antea smrtelně zraněna a stává se jedním z duchů, které nenávidí. Ve strašidelné divočině Severní Ameriky pár zoufale hledá způsob, jak osvobodit Anteu z jejího prokletí.

„Ponořte se do překrásného, intimního a působivého příběhu dvou osudových milenců. Jako Banisheři vstupte do života komunit země New Eden a řešte strašidelné případy v mystickém světě, bohatého na tradice, který je sužován nadpřirozenými tvory a starověkými tajemstvími. Využijte svůj důvtip nebo kombinujte Anteiny duchovní síly a Redův arzenál s cílem porazit a zapudit duše trýznící vše živé,“ uvádí tisková zpráva.

Banishers: Ghosts of New Eden vyjde 13. 2. 2024 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Konzolové verze jsou dostupné i v krabičce s dárky (obrázek níže). Tady ještě naše dojmy z hraní a rozhovor s vývojáři.