Jsou tomu teprve dva měsíce, co Torchlight III vstoupil do předběžného přístupu na Steamu. Dnes už víme, že akční hack-and-slash RPG opustí Early Access během letošního podzimu. V té době vyjde nejen plná verze pro počítače, ale také si hru budou moci užít majitelé konzolí PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch, oznámila společnost Perfect World Entertainment společně se studiem Echtra Games.

Přesné datum vydání se dozvíme, až si vývojáři budou jisti, že zdolali všechny překážky a nic nestojí v cestě potěšit příznivce ARPG žánru. Současná Early Access verze obsahuje čtyři třídy: Dusk Mage, Forged, Railmaster eaSharpshooter.

Pokud si koupíte Switch verzi, obdržíte exkluzivního Red Fairy mazlíčka. Nahoře se můžete podívat na trailer věnovaný Nintendo Switch verzi hry.

V plné verzi se Torchlight 3 pochlubí všemi mechanikami, včetně těžkého hack-and-slash boje, epického lootu a milovaných mazlíčků. Během dobrodružství na hráče čekají tři akty, plně přizpůsobitelné pevnosti a náročné zážitky, které vás udrží u hry po dohrání kampaně.

Připomeňme, že Torchlight 3 prošel zajímavým vývojovým cyklem. Původně byla hra oznámena jako free-to-play, jmenovala se Torchlight Frontiers. Na začátku letošního roku byla přejmenována na Torchlight 3 a tvůrci se vzdali záměru udělat bezplatný titul s in-game nákupy. Komunita z tohoto rozhodnutí byla nadšena.

Přečtěte si také: Tomu říkáme překvapení! V předběžném přístupu vyšel Hades 2