Pamatujete na září minulého roku, kdy unikla spousta krátkých videí z rané vývojové verze očekávaného Grand Theft Auto 6? Z tohoto hacku má pocházet i dnešní video, které ukazuje první záběry z multiplayeru.

Kvalita je samozřejmě nic moc, je to přece jen vývojová/testovací verze, které chybí finální grafika, stejně jako záběrům ze singleplayeru. Dvě zajímavosti se ale přece jen z videa dozvídáme. Tou první je zvýšení limitu maximálního počtu hráčů. V současném GTA Online je to 30 lidí, zatímco v GTA 6 Online by měl být limit 32 hráčů.

Ve videu také vidíme, jak hráč běhá s tělem přehozeným přes rameno. To v GTA Online není možné. Nicméně, existuje modifikace do GTA 5, která umožňuje přenášet těla v PC verzi. Podle videa bude mechanika součástí hry, takže dostupná i na konzolích.

Jde o drobné detaily, ale jak jde o Grand Theft Auto, tak se komunita chytá úplně všeho.

Nadále čekáme na oficiální představení hry. Rockstar zatím pouze potvrdil, že na novém GTA pracuje. Podle insiderů by GTA 6 mohlo vyjít v roce 2024, případně v roce 2025. Oznámeno by mělo být letos. Zatím si můžete přečíst vše, co jsme se z úniku dozvěděli.