Jako bych se místy díval na gameplay záběry z Dying Light 2: Stay Human od Techlandu. Přesně tak na mě působí hraní The Last of Us Part 1 z pohledu první osoby. Pohled z vlastních očí hlavního hrdiny Joela umocňuje brutalitu a souboje jsou intenzivnější. K tomu dopomáhá i obtížnost Grounded + s omezenými zdroji.

I když mnozí tenhle postapokalyptický příběh s nesnadnou cestou Joela a Ellie známe jako své boty (i díky seriálu od HBO), tak by nemuselo být špatné si ho zahrát znovu a tentokrát ho prožít z jiné perspektivy. Až si říkám, že je škoda, že studio Naughty Dog tenhle pohled nepřidalo oficiálně, mohlo se inspirovat u Grand Theft Auto 5 od Rockstar Games.

Bohužel zatím o modifikaci nemáme další informace, natož nějaké datum, kdy by mohla být ke stažení. Otázkou je, zda vůbec někdy bude ke stažení. Jistě se ale shodneme na tom, že Voyagers Revenge odvádí skvělou práci, když si vezmeme, že The Last of Us Part 1 teprve nedávno vyšlo na PC (a to ještě s chybami). Snad jen zlepšit animace postav a opravit občas horší chování zbraně.