Víte, co bylo tenhle týden? 26. září/septembera proběhl The Last of Us Day. Tento den ve videoherní sérii od studia Naughty Dog vypukl smrtící virus. U této příležitosti Sony zařadila remake prvního dílu do PlayStation Plus pro předplatitele tarifů Extra a Premium. Navíc nabízí hráčům další odměny.

Do 26. října/októbra tohoto roku mají členové PS Plus možnost změnit si svého avatara na ikonické postavy z The Last of Us, jako jsou Joel, Ellie a Clicker. Pokud PS Plus nemáte aktivní, tak využijte kód z tohoto tweetu.

The Last of Us Part 1 je remake oceňované akční adventury s příběhem Joela a Ellie v postapokalyptických Spojených státech amerických.

„The Last of Us jako takové patří k nejlepším hrám, které videoherní průmysl má. Emocionální a skvělý příběh je provázen perfektně napsanými postavami, které působí neskutečně věrohodným dojmem, hratelnost je sice prostá, ale k poselství a zážitku The Last of Us naprosto padnoucí a svět, do kterého hra spadá, mnohokrát ukáže, jak krutý dokáže být,“ dozvíte se v naší recenzi.