Test Drive Unlimited Solar Crown vynechal letní prezentace, aby se ukázal o měsíc později v samostatné půlhodinové prezentaci. Ta nabídla první záběry z hraní, ale ty moc potěšující nejsou. Hra se viditelně seká a celkovému dojmu nepomohla neohrabaná multiplayerová jízda vývojářů a streamerů, stejně tak nejrůznější vtípky. Názor si udělejte raději sami.

Vybraní odběratelé newsletteru si budou moci Test Drive Unlimited Solar Crown vyzkoušet v betě. Proběhne od 24. do 27. 7. Registrace zde. Plná verze vyjde v prvním čtvrtletí příštího roku na PC, PS5 a Xbox Series X/S. O Switch verzi se nemluví. Původně byl titul plánován na letošek. Vzhledem ke kvalitě a přeplněné druhé polovině roku, kdy vyjde Forza Motorsport a The Crew Motorfest, se mu ani nedivím.

Každopádně, Test Drive Unlimited Solar Crown hodlá nabídnout spoustu obsahu, včetně otevřeného světa založeného na ostrově Hongkong s více než 600 kilometry silnic a různorodé prostředí, od malých vesniček přes město až po horské stezky. Vše doplní přes 100 licencovaných automobilů prestižních značek, mimo jiné Ferrari, Lamborghini, Bugatti, Koenigsegg, Dodge a Apollo.

„Ve hře Test Drive Unlimited Solar Crown můžete žít unikátním životním stylem a ve videohrách dosud nevídaným společenským životem! Tenhle zbrusu nový přírůstek do série Test Drive Unlimited si zachovává DNA předchozích her a zároveň představuje moderní vizi multiplayerového závodního žánru,“ uvádí tisková zpráva.

„Vydejte se svobodně objevovat ostrov nebo se zúčastněte těch nejnadupanějších závodů, jaké jsou na ostrově Honkong k mání. Veďte přepychový život, o jakém jste vždycky snili, a jezděte v těch nejkrásnějších autech.“