Test Drive Unlimited Solar Crown odloženo na rok 2024. Nepříjemnou zprávu pro všechny hráče, co se těšili na projížďku po Hongkongu a život na vysoké noze mezi automobilovými nadšenci, odhalila finanční zpráva Naconu. Francouzská společnost s vydáním novinky od studia KT Racing nově počítá až na začátku příštího roku. Původně měla dorazit v září 2022, potom byla odsunuta na letošní rok.

S ohledem na malé množství nových informací se druhý odklad dal očekávat. Jen chybí jeho důvod. Doufejme, že si vývojáři vzali více času, aby hru vyladili a vylepšili. Tým KT Racing (neboli Kylotonn) do loňského roku pracoval na licencovaných závodech WRC (nově má práva Codemasters) a mohli jsme si od něj zahrát také dvoudílnou sérii motocyklových závodů Isle of Man TT nebo destruktivní závody FlatOut 4: Total Insanity. Všechny tituly jsou spíše průměrného rázu a od návratu Test Drive Unlimited se hodně očekává.

Test Drive Unlimited láká na Hongkong v měřítku 1:1 s přibližně 600 kilometry silnic k prozkoumání. Ostrov má být rozmanitý, od tradičních úzkých uliček starého města přes široké dálnice, kde můžete pořádně sešlápnout pedál, až po terénní horské stezky, které vyžadují zručnost a techniku. Zážitek z jízdy má být realistický a náročný, současně přístupný pro všechny řidiče.

Pokud se nic nezměnilo, tak Test Drive Unlimited Solar Crown je ve vývoji pro PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. Verze pro PlayStation 4 a Xbox One byly zrušeny už dříve.