Na ostrově Hongkong si vůni benzinu vychutnáme v prvním čtvrtletí letošního roku. Společnost Nacon ve svých plánech potvrdila, že cílem je vydat Test Drive Unlimited Solar Crown do konce března ve verzích pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Verze pro Nintendo Switch byla zrušena už dříve.

Brzy bychom se o Test Drive Unlimited Solar Crown měli dozvědět nové informace. Do té doby připomínáme, že Hongkong je vytvořen v měřítku 1:1 s rozmanitým prostředím a typů silnic. V tomhle světě najdeme více než 600 kilometrů silnic, od vesniček přes město až po horské stezky. Vše doplní přes 100 licencovaných automobilů prestižních značek, mimo jiné Ferrari, Lamborghini, Bugatti, Koenigsegg, Dodge a Apollo.

„Ve hře Test Drive Unlimited Solar Crown můžete žít unikátním životním stylem a ve videohrách dosud nevídaným společenským životem! Tenhle zbrusu nový přírůstek do série Test Drive Unlimited si zachovává DNA předchozích her a zároveň představuje moderní vizi multiplayerového závodního žánru,“ láká Nacon.

Doufejme, že Solar Crown neudělá sérii Test Drive Unlimited ostudu. Zatím hra působila rozporuplným dojmem. Vytváří ji tvůrci WRC Generations, WRC 10 nebo Isle of Man TT z francouzského studia Kylotonn.