Máme tady téměř tříminutový gameplay trailer z Test Drive Unlimited Solar Crown. Video láká na úpravu sportovních žihadel a na vzrušující závody v rozsáhlém otevřeném světě i v garážích.

Hra se odehrává na ostrově Hongkong vytvořeným v měřítku 1:1. Celkem půjde o více než 600 kilometrů silnic. Ve videu vidíme, jak si můžeme vylepšit automobil. Nechybí různé motory, odpružení, brzdy, převodovky, aerodynamické sady a další věci, včetně těch vzhledových.

„Test Drive Unlimited Solar Crown obsahuje ta nejpřitažlivější auta od řady výrobců, včetně těch nejprestižnějších: Ferrari, Lamborghini, Bugatti, Koenigsegg, Dodge, Apollo a mnoho dalších. Budete se ale muset hodně snažit, abyste si zasloužili privilegium některý z nich vlastnit! Luxusní vozy nejsou jen nástrojem, jak se dostat z bodu A do bodu B. Představují i vaše ambice a odměňují vaše odhodlání. Naplní vás patřičnou pýchou. Pamatujte: vaše auta odrážejí vaši pravou podstatu,“ dodává tisková zpráva.

Na výběr bude jeden ze dvou klanů, za který budete závodit: The Streets nebo The Sharps. Liší se unikátními vozy a oblečením.

Test Drive Unlimited Solar Crown vyjde v roce 2024 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.