Téměř dvouminutový trailer oznámil datum vydání několikrát odložené hry Test Drive Unlimited Solar Crown. Open-world závody se budou na PC, PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S hlásit po letních prázdninách.

Ostrov Hongkong se hráčům otevře 12. 9. 2024. Hráči, kteří se rozhodnou Test Drive Unlimited Solar Crown předobjednat v dražších edicích, tak si zahrají dříve a získají také přístup do bety, která zatím nemá stanoven termín.

  • Standardní edice: hra + Ford GT 2006 do hry.
  • Silver Streets edice: obsah standardní edice + rozšiřující balíček Silver Streets + přístup do bety + přístup do hry 2 dny před premiérou.
  • Silver Sharps edice: obsah standardní edice + rozšiřující balíček Silver Sharps + přístup do bety + přístup do hry 2 dny před premiérou.
  • Gold edice: vše z předchozích edic + přístup do bety jako VIP + přístup do hry 7 dní před premiérou.

Hra láká zejména na možnost prožít automobilový sen v městském a venkovním prostředí vytvořeném v měřítku 1:1. Nabídne více než 600 kilometrů silnic v hustém a rozmanitém terénu.

„Na ostrově Hongkong, kde se sny stávají skutečností, nastavila organizace Radiant novou laťku luxusu. Tahle málo známá, ale velmi vlivná organizace vyzvala své členy, aby se utkali v mimořádné soutěži: Solar Crown. Málokdo ví, čím je tato skupina motivována, ale je zřejmé, jaké ctí hodnoty: prestiž, láska k autům a soutěživost,“ uvádí tisková zpráva.

V Hongkongu máte žít jedinečným životním stylem, zejména ve společnosti dalších hráčů v multiplayeru. Co se vozidel týče, těšit se můžete na řadu výrobců, včetně Ferrari, Lamborghini, Bugatti, Koenigsegg, Dodge a Apollo. Auto si budete moci přizpůsobit, stejně tak ostatní věci.

Za vývojem Test Drive Unlimited Solar Crown stojí studio KT Racing s vydavatelskou společnosti Nacon. Jde o autory WRC Generations z roku 2022 a starších dílů WRC z let 2015 až 2021. Plus vytvořili také Isle of Man TT či FlatOut 4: Total Insanity. Většina jejich her je spíše průměrných. To samé se týká Naconu.