Studio KT Racing má s Test Drive Unlimited: Solar Crown velké plány. Ty zahrnují pravidelné aktualizace a nový obsah, který do hry přinese druhou mapu, nové aktivity, vozidla, odměny i herní režimy.

V prvních dvou sezónách bude Solar Pass nabídnut všem hráčům. Jde o obdobu battle passů z jiných titulů. Solar Pass umožní získat více odměn. Od třetí sezóny se za Solar Pass bude dle všeho platit.

První sezóna startuje 12. 9. s vydáním hry na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Ta otevře brány do soutěže Solar Crown se sérií závodů a zběsilých výzev. Připraveno bude 60 hráčských úrovní pro postup klanů Sharps a Streets a 25úrovňový Solar Pass s různými odměnami, včetně kosmetiky a exkluzivních aut.

Druhá sezóna přinese v prosinci první velké rozšíření. Ve hře se objeví nová mapa s Ibizou, která se po 13 letech vrací, ale nepůjde o celý ostrov. Hráči budou moci objevovat město a jeho předměstí. Mapa je rozdělena do šesti čtvrtí a KT Racing měli tuto část vytvořit v měřítku 1:1. Doufejme, že se časem bude oblast rozšiřovat. K tomu ještě dorazí 20 nových úrovní, Solar Pass, nové odměny a exkluzivní vozy, včetně pěti modelů znovu vytvořených pro tuto příležitost.

Třetí sezóna začne v březnu 2025, zaměří se na klanovou válku a představí další aktivity související s konkurenčními závody Streets a Sharps na ostrově Hongkong i na Ibize. Součástí bude ještě 30 nových úrovní postupu klanu a sezónní obsah.

Čtvrtá sezóna, která je ve znamení závěru prvního roku, přinese návrat kasina, oblíbeného místa fanoušků Test Drive Unlimited 2. Nová verze kasina Solar Crown nabídne možnost sázet virtuální měnu prostřednictvím různých pokeru, hracích automatů a dalších aktivit. Vše doplní 50 hráčských úrovní a možnost vyhrát exkluzivní nové automobily, kosmetiku a jiné odměny.

Kromě tohoto nového obsahu se v průběhu prvního roku dočkáme aktualizací zlepšující herní zážitek. Vývojáři hodlají zapracovat na kamerách a animacích volantu z pohledu první osoby. Slibují rovněž zohlednění zpětné vazby a požadavků fanoušků. Lákají ještě na nový obsah, který si fanoušci žádají, například Real Estate a motorky.