Po teaser traileru a traileru následuje gameplay trailer, který blíže představuje TT Isle of Man: Ride on the Edge 3. Jde o závody na ikonické a velmi nebezpečné trati o délce 60 kilometrů. Dnešní video ukazuje první část okruhu Snaefell Mountain, která je ve hře vytvořena 1:1.

V těsných uličkách může sebemenší chyba znamenat velké problémy, stačí později začít brzdit a můžete se vybourat. Stejně jako u předešlých dvou dílů, tak i ten třetí se snaží přenést na obrazovky pocit z rychlosti. Z videa se zdá, že se mu to daří o něco lépe.

„Isle of Man Tourist Trophy je nejepičtější, nejnebezpečnější a nejvelkolepější závod na světě. Trať je dlouhá 60 km, vede po cestách ostrova Man, zahrnuje 264 zatáček a vyžaduje výkonné motorky připravené speciálně pro tento závod. Závodníci, kteří na trati soutěží, zasvětili celý život tomu, aby dostali šanci získat nejvyšší ocenění: stát se šampionem závodu TT ostrova Man,“ uvádí tisková zpráva.

Hra nabídne veškerý oficiální obsah posledního závodu TT (jezdce, motorky, týmy, tratě) pro jedinečný a realistický zážitek. Ponoříte se přímo doprostřed závodu, jako byste tam byli osobně. Ucítíte veškeré nadšení a napětí, které k závodu patří.

TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 vyjde v květnu 2023 na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S a Nintendo Switch.