Postapokalyptická sci-fi střílečka Terminator: Resistance vyjde v kompletní edici na Xbox Series X/S. Majitelé Xbox One verze obdrží vylepšení zdarma, oznámila společnost Teyon.

Terminator: Resistance – Complete Edition pro Xbox Series X/S bude k dispozici od 27. 10. tohoto roku. Obsahuje základní hru, rozšíření Annihilation Line a Infiltrator Mode. Ten vám umožní hrát jako T-800.

Terminator: Resistance je singleplayerová first-person střílečka založena na filmech Jamese Camerona, Terminátor a Terminátor 2: Den zúčtování. Hra se odehrává 31 let po Dni zúčtování v postapokalyptické verzi Los Angeles, která je ponurá a pokrytá lebkami. Hráč hraje za Jacoba Riverse, člena pacifické divize Odporu, který je nejnovějším cílem Skynetu.

Annihilation Line nabízí další část příběhu, pokračuje v polovině hlavní kampaně. Odboj právě porazil prvního Infiltrátora, ale pro hlavního hrdinu Jacoba Riverse a jeho tým není čas na odpočinek. Od samotného Johna Connora přišel rozkaz, že má pomáhat při vyšetřování Northridge Outpost, civilní osady, která se záhadně odmlčela.

Terminator: Resistance v roce 2019 vyšel na PC, PS4 a Xbox One. Vylepšená verze pro PlayStation 5 dorazila na jaře 2021. Na PS5 se hra pochlubila řadou grafických vylepšení a má běžet v rozlišení 4K při 60 snímcích za sekundu.

„Terminator: Resistance je rozhodně ta nejlepší hra slavné terminátoří značky, bohužel to nutně neznamená, že se nějak výrazně povedla. Jde o béčkový titul, který ocení spíše fanoušci série. Hru doporučujeme na 5 bodů z deseti, což z ní dělá průměrný titul, který se nezavděčí všem. Pro většinu recenzentů, včetně mě, je hra důkazem, že pokud by studio Teyon mělo větší rozpočet a rozsáhlejší tým, dokázalo by produkovat nadprůměrné hry na motivy slavných filmů,“ dočtete se ve verdiktu naší recenze.