Tak už víme, na co před časem vábila společnost Reef Entertainment. Nejde o novou hru, nýbrž o první velký dodatečný balíček pro PC a PlayStation 5 verze first-person střílečky Terminator Resistance.

DLC se jmenuje Annihilation Line a pokračuje v polovině příběhu hlavní kampaně. Odboj právě porazil prvního Infiltrátora, ale pro hlavního hrdinu Jacoba Riverse a jeho tým není čas na odpočinek. Od samotného Johna Connora přišel rozkaz, že má pomáhat při vyšetřování Northridge Outpost, civilní osady, která se záhadně odmlčela.

Proč se nikdo z Northridge nepokusil ozvat vysílačkou? Je to dílo Skynetu? A jsou civilisté stále naživu? Aby našel odpovědi, musí se Rivers a malý tým vojáků Odboje vedený Connorovou pravou rukou Kylem Reesem vydat na nejnebezpečnější území, jaké si lze představit... na území za linií vyhlazení.

Annihilation Line láká na akcí nabitý originální příběh s více než čtyřmi hodinami nového obsahu, jenž hráče hlouběji zasvětí do historie Jacoba Riverse a zavede je do nových oblastí postapokalyptické Kalifornie. Mimo jiné na vás čekají dosud nevidění nepřátelé, například T-600 a HK Centurion.

Bok po boku budete bojovat s ikonickým hrdinou odboje Kylem Reesem a pomůžete mu stát se mužem, který obětuje vše v zájmu lepší budoucnosti. Čeká vás také setkání s dalšími postavami, které znáte z filmu Terminátor.

Terminator: Resistance – Annihilation Line vyjde 10. 12. letošního roku pro PS5 a PC verze původní hry.