Na DC FanDome můžeme čekat gameplay trailer, který nám dá lepší představu o tom, co můžeme od Suicide Squad: Kill the Justice očekávat. Už dnes tady máme první střípek. Jedná se o několik sekund.

Mezitím vývojáři zveřejňují artworky poukazující na jednotlivé hrdiny. Těmi jsou největší záporáci universa DC. Jako první se ukázal Deadshot. Následovala divoká podoba Harley Quinn, k níž Holly Gordon dodala, že se nemůžeme dočkat, až se všichni seznámíme s jejich drsnou a tvrdohlavou Harley. Nechybí rychlík Captain Boomerang a King Shark s nejkouzelnějším úsměvem.

Suicide Squad: Kill the Justice je akce od Rocksteady Studios, autorů Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City a Batman: Arkham Knight. Titul má nabídnout charakteristickou příběhovou hratelnost z pohledu třetí osoby od Rocksteady, která je zkombinovaná s dynamickou akční střílečkou. K tomu si přidejte ještě humorné scénky.

Ve hře máme být svědky originálního příběhu zasazeného do velmi detailního otevřeného světa Metropolis. Sledovat bude čtyři členy Sebevražedného oddílu, kteří se vydávají na nemožnou misi s cílem zachránit Zemi a zabít největší superhrdiny DC na planetě.

Hrát budete moci sami, případně v online kooperaci, na níž vývojáři nejvíce sází.

Vydání je naplánováno na rok 2022 pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. DC FanDome se koná již 16. 10. 2021, ukáže se i kooperativní akce Gotham Knights. Ta nedávno dráždila smrtí Batmana.