Klidnějšího období na novinky využívá společnost Nacon, aby nám ukázala první gameplay záběry z Werewolf: The Apocalypse - Earthblood. Nahoře se můžete podívat na necelých sedm minut, v nichž uvidíte i možné transformace hlavního hrdiny. Jde totiž o vlkodlaka.

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood se podobá hře Prototype od Radical Entertainment. Souboje vlkodlaků nevypadají špatně, ovšem pohyb na tom není zrovna nejlépe. Nejspíš není moc šance, že by se to do vydání zlepšilo. Titul má dorazit již 4. 2. 2021 na PC (výhradně přes Epic Games Store), PS4 a Xbox One. Vývojáři slibují optimalizaci pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood je akční RPG s příběhem odehrávajícím se na americkém severozápadě. Hlavním hrdinou je Cahal, vyhnaný vlkodlak, jenž se vrací do svého klanu, aby pomohl ohroženému druhu a zabránil narušení rovnováhy přírody. Cahal s ostatními vlkodlaky bude bojovat proti mocné upíří korporaci Pentex.

Cahal se dokáže transformovat do podoby vlka, člověka a vlkodlaka. Transformace bude důležitá pro plnění různých úkolů, včetně průzkumu prostředí, konverzace a boje. Každá forma má tedy svou specifickou hratelnost. Vlčí formu budete využívat při průzkumu, sledování, špionáži nebo při cestování úzkými průchody. Lidská podoba slouží pro interakci, ať už jde o obsluhu strojů nebo rozhovory s lidmi. Forma vlkodlaka je ideální k boji. Ale pozor, při této formě může Cahala postihnout šílenství a on nebude vědět, kdo jsou přátelé a kdo nepřátelé. Jediným způsob, jak se zbavit šílenství, je zabít všechny přítomné, bez ohledu na to, co jsou zač.