Aktualizace: Včera večer se informace Bloombergu a Windows Central shodovaly. Oba servery informovaly o odkladu Suicide Squad: Kill the Justice League na pozdější část letošního roku, Windows Central zmiňoval až čtvrté čtvrtletí letošního roku. Vývojáři z Rocksteady prý potřebují více času na doladění hry. Více o tom níže v původní zprávě.

Teď ale novinář Jeff Grubb z Giant Bomb upozornil, že slyšel o odkladu až na rok 2024. Má to od zdroje, který je velmi dobrý. Současně ale doporučuje počkat na oficiální informace od Warner Bros.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Šestiminutové gameplay záběry, které byly koncem února prezentovány na State of Play, moc nadšených reakcí nevzbudily. A když vezmeme v potaz, jak Warner Bros. zabodoval s Hogwarts Legacy, tak si hned nebude chtít zkazit pověst. Dává tak smysl Suicide Squad: Kill the Justice odložit a nevydat plánovaného 26. 5. 2023.

Odklad zatím není oficiální. Mluví o něm Jason Schreier z Bloombergu. Podle něj je akční adventura od tvůrců série Batman: Arkham odložena, aby byl čas na leštění. To znamená na poslední úpravy před vydáním, může jít o optimalizaci, opravu chyb a další věci týkající se doladění hry. Nemůžeme čekat změny v konceptu, jenž je hojně kritizován. Hráčům se nelíbí, že půjde o live service. Raději by čistě singleplayerovou dobrodružnou akci.

Nové datum prý stanoveno není. V plánu je vydat Suicide Squad: Kill the Justice později v letošním roce na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S, pravděpodobně až ke konci roku.

Připomeňme, že původně měl titul dorazit v roce 2022, potom byl posunut na květen letošního roku a teď je dle všeho opět odložen.

Suicide Squad: Kill the Justice připravuje studio Rocksteady a příběh se soustředí na Task Force X, alias Sebevražedný oddíl, jenž musí zastavit Ligu spravedlnosti poté, co ji ovládne superpadouch Brainiac. Roli Batmana si ve hře zopakuje zesnulý herec Kevin Conroy. Půjde o jednu z jeho posledních rolí.