Remasterovaná verze původní střílečky vyjde o něco později. Aktuálně je pro PlayStation 5 v plánu až 30. 4. letošního roku. Původně měla vyjít 26. 3. Důvod odkladu nebyl zveřejněn, můžeme ale předpokládat, že studio Reef Entertainment má problémy s dodržením plánu z důvodu koronaviru, stejně jako mnohé další týmy.

Terminator: Resistance Enhanced bude zdarma dostupný všem majitelům původní PS4 verze. Na PlayStationu 5 má hra nabídnout řadu grafických vylepšení. Půjde o plně aktualizovanou verzi původní hry včetně dříve vydaného obsahu, jako je režim Infiltrator. V něm se hráči stanou T-800 a bojují proti Odporu.

Na PS5 má hra běžet v rozlišení 4K při 60 snímcích za sekundu, bude se rychleji načítat a grafická stránka bude vylepšena. Něco z toho můžete vidět na prvních screenshotech. Během léta má vyjít placené rozšíření pro PC a PS5 verzi hry.

Terminator: Resistance je singleplayerová first-person střílečka založena na filmech Jamese Camerona - Terminátor a Terminátor 2: Den zúčtování. Hra se odehrává 31 let po Dni zúčtování v post-apokalyptické verzi Los Angeles, která je ponurá a pokrytá lebkami. Hrát budete za Jacoba Riverse, člena pacifické divize Odporu, který je nejnovějším cílem Skynetu.

Terminator: Resistance je rozhodně ta nejlepší hra slavné terminátoří značky, bohužel to nutně neznamená, že se nějak výrazně povedla. Jde o béčkový titul, který ocení spíše fanoušci série. Hru doporučujeme na 5 bodů z deseti, což z ní dělá průměrný titul, který se nezavděčí všem. Pro většinu recenzentů, včetně mě, je hra důkazem, že pokud by studio Teyon mělo větší rozpočet a rozsáhlejší tým, dokázalo by produkovat nadprůměrné hry na motivy slavných filmů,dočtete se ve verdiktu naší recenze.