Vývojáři frenetické sci-fi střílečky Disintegration se připravují učinit velký krok. Už koncem měsíce proběhnou soukromé testy, které se na přelomu měsíce promění ve veřejnou betu pro všechny zájemce. Studio V1 Interactive láká první hráče a naznačuje, že by Disintegration mohla být jednou ze zajímavých stříleček, které vyjdou ve druhé polovině letošního roku. Titul má na starost Marcus Lehto, jenž se podílel na sérii Halo, respektive na původních dílech.

Harmonogram testů pro PC, PS4 a Xbox One

  • 28. ledna až 29. ledna uzavřená beta (od 17:00)
  • 31. ledna až 1. února otevřená beta

Do bety se můžete přihlásit na oficiálních stránkách.

Disintegration je first-person střílečka odehrávající se v blízké budoucnosti Země. Jedinou nadějí na přežití lidstva je integrace, proces vyvinutý k záchraně lidských mozků. Ten ale mění lidi v armádu robotů. Hrát budete za Romera Shoala, bývalého pilota Gravcyclu, který je vůdcem malého integrovaného odporu. Na něm záleží osud lidstva společně s jeho posádkou Outlawsů. Pilotovat budete různé gravitační motorky a velet své skupině.

Těšit se máte na vzrušující kampaň pro jednoho hráče, která by měla mít zhruba 12 hodin, a frenetický multiplayerový PvP, kde piloti a jejich posádky bojují proti sobě v různých módech na odlišných mapách. Plná verze vyjde pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.