PC hráči si realistické strategické bitvy z druhé světové války ve střílečce Hell Let Loose od studia Black Matter mohou užívat již od půlky letošního léta, ovšem konzolisté si museli ještě nějakou dobu počkat. Čekání je ale u konce, jelikož Hell Let Loose konečně dorazilo i na PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Můžete se tak těšit na masivní multiplayerové bitvy 50 na 50, které se budou odehrávat na jedné z deseti dostupných map. Ty vás zavedou na slavná místa z druhé světové války, mezi nimiž jsou pláže Utah a Omaha, které hrály velkou roli při vylodění v Normandii, a spousta dalších. V konzolové verzi hry zatím naleznete pouze mapy ze západní fronty, avšak koncem roku dorazí bezplatná aktualizace, která přidá východní frontu společně se sovětskými jednotkami a místy jako je Stalingrad a Kursk.

Hell Let Loose je dostupné v PlayStation Plus, takže si stačí hru během října přidat do své digitální knihovničky. Titul si užijete v případě obou konzolí v rozlišení 4K (1080p Xbox Series S) a se 60 snímky za sekundu. K zahození také není možnost hraní napříč konzolemi.

Hell Let Loose je dostupné na PC, PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S. Pokud nevyužijete nabídky PS Plus, vyjde vás hra na konzolích na 39,99 euro (1049 Kč na českém PS Store a 849,99 Kč na českém Xbox Store), zatímco na PC ji můžete až do 11. 10. pořídit se slevou, tedy za 29,99 eur (cca 760 Kč).