Strategická first-person online střílečka Hell Let Loose kromě devíti klíčových bitev na západní frontě, které jsou dostupné v předběžném přístupu na Steamu (včetně vylodění v Normandii), nabídne hráčům také ruské jednotky a dvě rozsáhlé městské mapy zasazené na východní frontu: Kursk a Stalingrad.

PC verze Hell Let Loose vyjde již zítra, 27. 7. Na PlayStation 5 a Xbox Series X/S se hra dostane koncem letošního roku. Titul vnadní na autentickou rekonstrukci rozsáhlého válečného chaosu, kde jsou jednotlivci ozubenými kolečky spolupracujícími na zvratu bitvy. V průběhu boje se obě strany snaží zajistit klíčové zásobovací řetězce pro zdroje, obsadit sektory na mapě, které ovlivňují výsledek boje, přejet bojiště v obrněných tancích nebo vyřadit obranu dělostřeleckým bombardováním. Pro vítězství v bitvě je rozhodující strategická hra a komunikace; obě strany jsou rozděleny do 10 družstev po pěti hráčích, přičemž každé družstvo vede důstojník, který podléhá jedinému veliteli, jenž nakonec vypracuje cestu k vítězství - nebo převezme odpovědnost za krvavou porážku.

V předběžném přístupu na Steamu má Hell Let Loose velmi kladné recenze od hráčů, tak pokud vás lákají epické multiplayerové bitvy 50 vs. 50 ve dvou odlišných herních režimech Offensive a Warfare, mrkněte se na tenhle projekt od studia Black Matter.