Když včera oficiální twitterový účet Cyberpunk 2077 lákal za pomocí jednoduchého emotikonu ucha, mnoho lidí přemýšlelo, o co jde. Jakmile twitterový účet Steelseries na tweet odpověděl pomocí emotikonu sluchátek, bylo tak nějak jasné, k čemu se schyluje. V průběhu dnešního dne tedy došlo k oficiálnímu oznámení headsetů od Steelseries s licencí Cyberpunku 2077.

Dostupné jsou konkrétně dva modely. Jednak bezdrátové Arctis 1 navržené pro Xbox (ale podporují i PC, Nintendo Switch a Android) a jednak Arctis 1 pro ostatní platformy (PC, PS4 a Nintendo Switch).

Sluchátka pro Xbox se mohou pyšnit vzhledem inspirovaným Johnnym Silverhandem. Druhý model je zase tematicky podobný Netrunneru, respektive schopnosti ve hře, jež vám dovolí vidět propojení a připojení světa.

Obě sluchátka stojí 130 euro (3500 Kč) a lze k nim přikoupit i tři Booster Packy, kterými si můžete motiv sluchátek změnit, a to na vzhled inspirovaný frakcemi Arasaka, Kang Tao a Militech. Viz oficiální web.

Oficiální video níže také zmiňuje, že jde o limitovanou edici. Někteří lidé už hlásí, že je vyprodáno, jiní, že si stále mohou něco koupit. K celkovému vyprodání ale asi dojde co nevidět.

Steelseries zároveň není jediná firma, která může pracovat s licencí Cyberpunku 2077. Stejně je na tom i Seagate, který vytvořil speciální 2TB nebo 5TB disk pro Xbox. Ten zatím v oficiálním prodeji ještě není.