Dnes v šest hodin večer bude mít premiéru příběhový trailer na singleplayerovou akční adventuru Star Wars: Outlaws, od kterého se očekává datum vydání. To předčasně odhalila japonská pobočka Ubisoftu v popisku onoho videa.

Do vychytralé darebačky Kay Vess, která se vypraví na dobrodružství odehrávající se v otevřeném světě na různých planetách celé galaxie, se máme vžit od 30. srpna/augusta letošního roku na PC, PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S.

Ti, kteří si hru předobjednají na edici Gold a Ultimate, tak mají mít možnost začít hrát o tři dny dříve. Tyto dražší edice zahrnou ještě řadu rozšíření po uvedení hry na trh. Za předobjednávku jakékoliv edice bude bonusový balíček Kessel Runner s lehkou vesmírnou nákladní lodí Trailblazer a některými kosmetickými předměty.

Kay Vess hodlá podniknout jednu z nejodvážnějších loupeží, jaké kdy Vnější okraj galaxie viděl. Zároveň musí čelit padouchům z celého vesmíru a vypořádat se s politickým spiknutím, které je fanouškům Star Wars až příliš dobře známé.

Co se zasazení týče, tak dostaneme možnost blíže poznat galaktické podsvětí v době občanské války mezi Impériem a povstaleckou Aliancí, konkrétně v rok trvajícím období mezi filmy Star Wars: Impérium vrací úder a Star Wars: Návrat Jediho/Jediů.

Na Star Wars: Outlaws pracuje studio Massive, které vytvořilo sérii The Division a Avatar: Frontiers of Pandora.

Pokud opravdu hra vyjde koncem srpna, tak je dost možné, že Assassin's Creed Red zasazený do feudálního Japonska bude následovat během podzimu/zimy. Ubisoft s ním počítá do 31. března/marca 2025.