Jedním z prvních překvapení, která nabídla akce Xbox Games Showcase, je plnohodnotné představení Star Wars hry od Ubisoftu a tvůrců The Division ze studia Massive Entertainment. Seznamte se s titulem Star Wars Outlaws, který je popisován jako první opravdová open-world hra z předaleké galaxie.

Přečtěte si také: Ve Star Wars Outlaws si budeme moci zahrát i karetní Sabacc

Jak už napovídá název, Star Wars Outlaws nás vezmou do podsvětí. První trailer nám představil darebačku jménem Kay Vess, a to v období mezi událostmi filmů Star Wars: Impérium vrací úder a Star Wars: Návrat Jediho. Při hraní dostaneme možnost zkoumat pestré planety, a to jak ikonické a známé, tak zcela nové.

A o co Kay Vess usiluje? O nic menšího než svobodu a prostředky pro možnost začít nový život ve společnosti společníka jménem Nix. A abychom tento sen Kay splnili, budeme muset bojovat, krást i přechytračit nepřátele ve světě galaktických zločineckých syndikáků. Soudě dle trailerů je jedním z nich syndikát Pykeů, který známe už z animovaného seriálu Star Wars: Klonové války nebo ze série The Book of Boba Fett. Chybět ale očividně nebudou ani imperiální lodě a jednotky nebo zástupci mnoha dobře známých ras.

Star Wars Outlaws vyjdou někdy v roce 2024 nejen pro Xbox Series X|S, ale také pro PC a PlayStation 5. Zajímavé přitom je, že v záhlaví oficiálního webu se můžeme dočíst, že hra zamíří i jinam. Během pondělní akce Ubisoft Forward každopádně uvidíme i první záběry z hraní.

Další novinky z Xbox Games Showcase 2023 najdete zde.