Navazujeme na včerejší příběhový trailer Star Wars Outlaws. Ten stanovil příchod akční adventury od tvůrců The Division na 30. srpna/augusta letošního roku. Teď jsme se dozvěděli několik dalších detailů.

Pokud si budete Star Wars Outlaws kupovat v krabičce, tak musíte počítat s tím, že při instalaci bude hra vyžadovat připojení k internetu. Je to z důvodu toho, aby se stáhly potřebné aktualizace. Poté bude možné hrát bez připojení k internetu. Stejná podmínka byla u Avatar: Frontiers of Pandora. U této akce od stejného studia tehdy Ubisoft vysvětloval, že hru je možné hrát offline, ale první patch je povinný.

Ubisoft při vývoji Star Wars Outlaws spolupracuje se společnostmi Nvidia a Intel. V prvním případě bude zajištěna podpora RTX technologií, mezi něž patří NVIDIA DLSS 3 pro navýšení snímkové frekvence pomocí AI, ray-tracingové efekty a NVIDIA Reflex pro lepší odezvu na ovládání. Kromě toho bude hra podporovat GeForce Now, aby si hru mohli zahrát i ti, co nemají moc výkonné počítače a notebooky.

Spolupráce s Intelem má být zárukou správné optimalizace pro procesory Intel Core 14. generace. Díky tomu má být lepší zážitek na těchto procesorech.

„Pro Intel je to cenná spolupráce, protože můžeme spojit sílu a výkon našich procesorů Intel Core 14. generace se skvělými hrami, kterými je studio Massive Entertainment proslulé. Star Wars zůstávají jednou z nejikoničtějších sérií pro hráče počítačových her na celém světě a v kombinaci s vynikajícím herním výkonem a spolehlivými funkcemi našich procesorů, včetně mobilních čipů Intel Core řady HX a desktopových procesorů řady S (14. generace), se nemůžeme dočkat, až vám ve hře Star Wars Outlaws poskytneme ten nejlepší možný zážitek,“ komentoval spolupráci Roger Chandler, viceprezident Intelu.

Kromě toho bude Star Wars Outlaws nabízen ve speciálních bundlech s vybranými procesory a notebooky. Týkat se bude procesorů 14. generace a notebooků od partnerů HP, Lenovo, Dell, Acer, ASUS, MSI a Razer. Propagační akce bude probíhat do 31. 7. letošního roku a klíč se hrou bude možné aktivovat do 15. 9. 2024.