Pokud se pohybujete ve světě příběhových adventur, museli už jste narazit na velmi kvalitní kousky od Quantic Dream. Tituly jako Heavy Rain, Beyond: Two Souls nebo Detroit: Become Human dokázaly k tomuto žánru dostat široké spektrum všech hráčů.

Momentálně studio pracuje na akční adventuře Star Wars Eclipse, která nás vezme do období Vrcholné Republiky a pro Quantic Dream je novinkou v mnoha směrech. Hra by měla být napěchovaná akcí a mohli bychom se dočkat i soubojů se světelnými meči v reálném čase, což je pro tým, který se zaměřoval převážně na quick-time eventy, zatím neprobádané území.

I přesto nás mají čekat mechaniky, díky kterým Quantic Dream proslulo. Generální ředitel společnosti Guillaume de Fondaumière v rozhovoru pro IGN uvedl, že se rozhodně chystají zachovat vlastnosti jako silný příběh, zajímavé a komplexní postavy nebo rozhodování, které výrazně ovlivní průběh hry. Zároveň si vývojáři uvědomují důležitost akce a chtějí se zaměřit i na ni.

Bohužel to zatím s vývojem hry nevypadá příliš dobře, především z důvodu nedostatku zaměstnanců, a tak musíme doufat, že si ji zahrajeme co nejdříve. Podle informací od insidera to ale má být až v roce 2027 nebo 2028.