Znovuzrozené Commandos se bude muset poprat s konkurencí. Vedle již vydaného a skvělého Shadow Gambit: The Cursed Crew vystrkuje růžky hra 63 Days, která se odehrává během Varšavského povstání v roce 1944.

Za 63 Days stojí polské studio Destructive Creations, které vytvořilo War Mongrels, Ancestors Legacy nebo kontroverzní akci Hatred.

„Jsem součástí první generace, která se narodila do svobodného Polska po 123 letech cizí okupace. Druhá světová válka mě připravila o rodinu, domov i budoucnost. Jsme naštváni, unavení, ale jednotní. Žene nás touha něco udělat, získat zpět určitou míru kontroly nad svými životy. Všichni cítíme, že máme jedinou možnost: pomstít se a vybojovat zpět nezávislost pro naše město a národ, nebo při snaze o to zemřít. Šance jsou v drtivé většině proti nám. Jsme jako bratři a sestry, povzbuzeni bojovým duchem, spoléháme na svůj důvtip, lstivost a týmovou práci. Bude to však všechno stačit?“ ptá se tisková zpráva.

Ve strategické izometrické akci povedeme osudy hrdinů, jejich hlavním cílem je získat zpět svobodu a osvobodit okupovanou Varšavu. Důležité bude plánování misí, a to, jak úkol provedete. Jelikož budete stát proti přesile, bude nejrozumnější tichý postup, šikovné využívání prostředí a spolupráce týmu.

63 Days se chystá pro PC (Steam a Epic Games Store) a poslední dvě generace konzolí PlayStation a Xbox na letošní rok. Zájemci se mohou zaregistrovat do uzavřené bety. Později by mělo být dostupné veřejné demo.