Na pokračování pavoučího dobrodružství nebudou hráči na počítačích čekat tak dlouho. Spider-Man: Miles Morales na Steam a Epic Games Store dorazí už 18. 11. tohoto roku, abyste mohli navázat na dobrodružství Petera Parkera v kůži druhého superhrdiny.

Po vzoru PC verze Marvel’s Spider-Man Remastered, která vyšla v polovině srpna, se Marvel's Spider-Man: Miles Morales pochlubí mnoha vylepšeními, přizpůsobitelným nastavením a podporou široké škály hardwarových konfigurací, od špičkových počítačů až po přenosná PC.

Podívejte se na nové obrázky z PC verze:

Hra přináší ray-traced reflections (odrazy) s různými úrovněmi kvality a nově přidává ray-traced shadows (stíny) vrhané sluncem a měsícem. To umožňuje vytvářet realistické stíny s přirozenými „gradienty“ měkkosti a dále zvyšuje vizuální věrnost New Yorku od Marvelu.

Hra je plně optimalizována pro ultraširokoúhlé hraní a podporuje ultraširokoúhlé poměry stran 21:9, 32:9 a dokonce 48:9 při použití sestavy tří monitorů. Došlo také k úpravě filmových scén, aby se zobrazovaly v poměru stran až 32:9.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales podporuje nejnovější technologie zvyšující výkon, jako je například NVIDIA DLSS 3. Tato technologie pro grafické karty GeForce RTX řady 40 kombinuje DLSS Super Resolution, DLSS Frame Generation a NVIDIA Reflex a zvyšuje tak snímkovou frekvenci do nových výšin. Podporovány budou také technologie NVIDIA DLSS 2, NVIDIA DLAA a NVIDIA Reflex.

Tady už systémové požadavky, abyste věděli, jak si Marvel's Spider-Man: Miles Morales budete moci na PC vychutnat:

V nejnovějším dobrodružství ze světa Marvel’s Spider-Man se teenager Miles Morales snaží zvyknout na svůj nový domov a zároveň jít ve stopách svého mentora Petera Parkera, aby se stal novým Spider-Manem.

Když se však rozhoří zuřivý boj o moc, který hrozí zničením jeho nového domova, nový hrdina zjišťuje, že s velkou mocí přichází rovněž velká zodpovědnost. Aby Miles dokázal zachránit celý marvelovský New York, bude se muset vžít do Spider-Manovy kůže a osvojit si ji. 

Připomínáme naši recenzi verze pro konzole PlayStation: