Společnost Sega nám v traileru ukazuje vylepšení a novinky, které máme očekávat v Sonic Colors: Ultimate. Podívat se můžeme na srovnání grafického vylepšení a rozdíly v hratelnosti oproti původnímu dobrodružství modrého ježka Sonica.

Sonic Colors: Ultimate se oproti původní verzi z roku 2010 pro Wii a DS pochlubí řadou inovací, ale zároveň se drží konceptu s cílem oslovit fanoušky skrz nostalgii.

Samozřejmě máme potvrzeno rozlišení až 4K a 60 snímků za sekundu, stejně tak vylepšený systém nasvícení, kvalitnější polygonové modely a aktualizaci textur pro vysoké rozlišení.

Co se týče obsahu, remaster Sonic Colors: Ultimate zahrne také zbrusu nový režim Rival Rush. V něm se fanoušci utkají s Metal Sonicem a odemknou zajímavé odměny. K dispozici bude také možnost upravit si ovládání, využívat kontrolní body, přizpůsobit si Sonica a soundtrack s remixovanými skladbami.

„Připojte se k Sonicovi v superrychlém dobrodružství jeho života. Zlý Dr. Eggman vybudoval gigantický mezihvězdný zábavný park plný neuvěřitelných atrakcí - ten je ale napadnut mimozemskou rasou zvanou Wisp. Využijte bleskovou rychlost modrého ježka, osvoboďte Wisps a poznejte tajemství jejich úžasné síly, zatímco budete prozkoumávat šest jedinečných barevných světů plných nebezpečných nepřátel a překážet, které musíte překonat,“ láká Sega na staronového Sonica.

Sonic Colors: Ultimate vyjde 7. 9. letošního roku na PC (pouze Epic Games Store), PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Co dalšího nás ze světa Sonica čeká? V roce 2022 vyjde úplně nový díl od Sonic Team, studia stojícího za hrami Sonic Generations a Sonic Forces. Do té doby se můžeme těšit ještě na kolekci, která zahrne hry Sonic the Hedgehog 1, 2, 3, Sonic & Knuckles a Sonic CD. Více zde.