Příznivci zběsilé akce z pohledu první osoby mohou být po zhlédnutí dvouminutového teaser traileru hry Son and Bone mírně nadšeni. Zběsilá akce proti všelijakým dinosaurům, různorodé zbraně, krev... Něco vypadá lépe a něco naopak hůře. Je ale dobré být obezřetní, protože za Son and Bone stojí studio TeamKill Media. To v listopadu minulého roku pro PlayStation 5 vydalo Quantum Error.

Mimozemská střílečka Quantum Error kombinuje Dead Space, Prey či Doom. Také nevypadala nejhůře, ovšem stala se čtvrtou nejhorší hrou roku 2023 s průměrným hodnocením 40 %. Velmi podobně může dopadnout Son and Bone. Kromě toho pracují vývojáři ještě na Quantum Error 2 a dříve na letošek slibovali PC a Xbox Series X/S verze jedničky.

Vraťme se k dnešnímu oznámení. Son and Bone vypráví příběh o farmě v Patchworku v Montaně, kterou napadla skupina známých banditů. Šerif Sam Judge je chce dopadnout za každou cenu a zachránit rukojmí, které unesli. To ale ještě netuší, že se dostane do jiného světa zaplaveného prehistorickými tvory a dinosaury. Hledání se změní v boj o život a snahu dostat se zpět domů.

Son and Bone má vyjít v letošním roce na PS5.