Náklady na vývoj Quantum Error se zaplatily ještě před samotným vydáním. Mohou za to vysoké předobjednávky PlayStation 5 verze, která vychází v pátek 3. listopadu. Verze pro PC a Xbox Series X/S někdy v roce 2024.

Survival horor Quantum Error nemá moc dobré recenze. Průměrné hodnocení PS5 verze je 47 %. Na značnou kritiku reagovali zástupci společnosti TeamKill Media. Jsou potěšeni, že novináři jejich projekt srovnávají s největšími AAA tituly, leč jsou nezávislí a jejich rozpočet je malý.

„Jsme na naši hru hrdí a kritiku bereme jako kompliment, když jsme v recenzích porovnáváni s hrami s AAA rozpočty, zatímco my jsme nezávislí s malým rozpočtem. Nezastaví nás to ani nezmění to, co děláme. Nemůžeme se dočkat, až si hráči Quantum Error zahrají,“ uvedli a dodali, že se snaží o hry ze staré školy.

„Budeme se stále zlepšovat a s větším rozpočtem toho v budoucnu dokážeme ještě více,“ jsou odhodláni nezastavit se před negativní zpětnou vazbou. Dokonce už chystají Quantum Error 2. Na oficiálních stránkách ho mají uvedený jako Quantum Error 2. Dále mají ve vývoji projekty Samson, Gabriel a Red. O nich ale nic nevíme.

Recenzenti si u Quantum Error stěžují na prázdné a špatně navržené úrovně, průměrný boj, příšernou filmovou režii, příšerný dabing, velmi špatné ovládání, špatný výkon hry nebo četné chyby. Naopak si všímají zajímavého konceptu příběhu a dobrého využití nasvícení k vytvoření atmosféry.