Dnes na počítače, PlayStation 4 a Xbox One s českými titulky vyšla off-road simulace SnowRunner, což nám společnosti Focus Home Interactive a Saber Interactive připomínají novým premiérovým trailerem. K tomu odhalují první fázi rozšiřováno.

V den vydání podporuje SnowRunner na PC modifikace. Ty budou později podporovány i na konzolích. Hráči se mohou těšit rovněž na pravidelné bezplatné aktualizace, které hru obohatí. A pokud vám to stále nestačí, vývojáři pracují na obřím Season Passu, který bude dostupný samostatně nebo v kombinaci s hrou v rámci Premium Edition.

Season Pass bude vycházet během čtyř fází, z nichž každá bude obsahovat vlastní téma a nový region, jakož i zcela nová vozidla, nové mapy a nové aktivity. Po vydání hry vás čeká spousta nového obsahu během roku 2020 a dále.

Podívejte se na obsah 1. fáze (obrázek níže), která vyjde v následujících týdnech, a připravte se na výpravu do tundry, kde budete hledat ztracený vrak bombardéru z druhé světové války.

Já jsem se do SnowRunneru již vydal, nahrál bezpočet hodin a své zážitky jsem vám zprostředkoval prostřednictvím tohoto článku. Na recenzi usilovně pracuji.