Filmový horor pro jednoho hráče od tvůrců Until Dawn a série The Dark Pictures Anthology má datum vydání. The Casting of Frank Stone si budete moci zahrát po letních prázdninách. Prodávat se bude za nižší cenu.

Novinka od Supermassive Games se odehrává ve stejném světě jako populární Dead by Daylight. Příběh, jenž je popisován jako temný a rozvětvený, se točí kolem čtyř kamarádů, kteří při natáčení filmu odhalí hrůzy, jež přesahují hranice chápání. Vaše rozhodnutí mají být tím jediným, co stojí mezi životem a smrtí jednotlivých postav.

Děj se odehrává v létě roku 1980, kdy se čtyři přátelé rozhodli zanechat stopu v hororové kinematografii. Netuší, že to, co zachytí svou 8mm kamerou, vyvolá něco neuvěřitelného. V průběhu hry budete muset otestovat své odhodlání a důvtip při řešení environmentálních hádanek, činit nemožná rozhodnutí a reagovat na Quick Time eventy při hledání stop, které odkryjí širší souvislosti.

The Casting of Frank Stone vyjde 3. 9. letošního roku na PS5, Xbox Series X|S a PC (Steam, Epic Games Store a Microsoft Store). Standardní edice bude za 40 eur, zatímco Deluxe Edition má cenovku 50 eur. Ta zahrne ještě okamžitý přístup k The Cutting Room Floor, nové funkci, která umožní vrátit se ke klíčovým bodům rozhodnutí a změnit následky pro postavy, případně dohledat chybějící sběratelské předměty. Součástí je ještě 8 exkluzivních kostýmů.