Poměrně neznámá společnost Blowfish Studios (vytvořila Gunscape a Siegecraft Commander) se rozhodla vrátit mezi živé Shadowmana. Ve spolupráci s firmou Valiant Entertainment, jež je zodpovědná za vydání komiksů Shadowmana, přichází s vlastním příběhem v akční hororové hře Shadowman: Darque Legacy. Ta míří na PC a poslední dvě generace konzolí PlayStation a Xbox, ale zatím nemá stanovené datum vydání.

Ve Shadowman: Darque Legacy se vžijeme do Jacka Bonifáce. Jeho rodina po staletí nese temný odkaz – plášť Shadowmana, chodce mezi světy, který přísahal, že bude chránit hranici mezi životem a smrtí. Jack je začínající Shadowman a je vržen do cesty rostoucímu zlu, které ohrožuje vše, za co bojovali jeho předci.

V kůži Jacka se v rozmanitých lokalitách dvou světů utkáte s děsivými nepřáteli v náročných, niterných soubojích. Také se střetnete s fanatickými kultisty z Bratrstva, od brutálních mlátičů až po čarodějné nekromanty, a budete bojovat s velmi nebezpečnými stvořeními, která se vyloupla z těch nejopuštěnějších hlubin.

Ve hře nebude chybět systém vylepšování postavy, abyste získali nové dovednosti a stali se Shadowmanem, který zvládne úplně vše, včetně monstrózních démonických bossů.