Téměř šestiminutové video ze zákulisí vývoje Horizon Forbidden West: Burning Shores nám nabízí možnost seznámit se s důležitou postavou nového příběhu a její herečkou. Řeč je o Seyce, ambiciózní mariňačce z kmene Quenů, jež se rozhodla pomoci svému lidi přežít. V rozšíření postapokalyptické akční adventury ji hraje Kylie Liya Page, která se připojila k Ashly Burch (herečce hlavní hrdinky Aloy).

V osadě Fleet’s End budeme mít možnost seznámit se s dalšími postavami. Nejdůležitější ale bude právě Seyka. Ta je popisována jako sebevědomá, soucitná a divoká. Její motivací je láska k rodině a kmeni, což sdílí s osamělejší Aloy ve stylu vlčice.

Vztah mezi Aloy a Seykou se bude vyvíjet s tím, jak budou odhalována nová tajemství související se Starým světem a umělou inteligencí Gaii. Quenové totiž dokážou číst informace ze Starého světa, ovšem pouze do určitého bodu v historii. Cokoli poté je pro ně nečitelné. Kvůli tomu mají zkreslený pohled na Starý svět a uctívají panteon starosvětských vzorů složený z generálních ředitelů a obchodních magnátů 21. století. Kvůli tomu se má Aloy se Seykou několikrát neshodnout.

V dnešním videu můžete vidět herečku Page při práci a nějaké záblesky ze samotného DLC, které vyjde už zítra, 19. 4. Dostupné bude pouze na PlayStationu 5 a k hraní je nutné vlastnit původní Horizon Forbidden West. Na disku si připravte 16,7 GB volného místa.