Svou renesanci v poslední době zažívají skateboardové hry. Do konkurenčního souboje mezi Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 a Skater XL v budoucnosti vstoupí i oblíbená série Skate s novou hrou z této franšízy. Bohužel nemáme k dispozici žádné video ani přibližné datum vydání, budeme si tak muset vystačit s informací, že Skate je zpátky.

Ačkoliv všechno vypadá, jako že se bude jednat o plnohodnotný Skate 4, čemuž nasvědčuje i neskrývané nadšení kreativního ředitele Cuze Parryho, je třeba připomenout nedávnou kauzu kolem série Skate. Tu započal známý jezdec Chris Roberts, který potvrdil, že ho EA kontaktovalo s možností spolupráce na tvorbě mobilního Skate 3. Ten je s nepěknými slovy odmítl, avšak je zřejmé, že se EA chystalo k tvorbě mobilní verze. A zde přichází otázka, proč ani jeden z přítomných vývojářů nezmínil, že oznamovaná hra bude Skate 4 a na jakou platformu vlastně vyjde? Čeká nás tedy veliké zklamání?

Věříme, že ne a nový Skate bude opravdu to, v co doufáme. Ačkoliv je hra údajně již nějakou dobu ve vývoji, pořád si na ni nějaký ten čas budeme muset ještě počkat.