Pokud si ve hře potrpíte na grafickou kvalitu a všelijaké efekty, tak se můžete začít těšit na Senua's Saga Hellblade 2. Pokračování drsného dobrodružství keltské válečnice má posunout hranice realismu ve hrách.

Ve studiu Ninja Theory za podpory Microsoftu hodlají přinést skutečný zážitek nové generace a ukázat nám, čeho je schopna konzole Xbox Series X.

Vývojáři využívají nejmodernější technologie, včetně těch filmových, a kladou důraz na sebemenší detail. Dokonce při snímání pohybu má představitelka hlavní hrdinky kostým, make-up a upravené vlasy. Výsledkem jsou terabajty dat, která jsou přenášena do hry.

Předlohou pro hlavní hrdinku je herečka Melina Juergens. Ta ve třetím deníčku ze zákulisí vysvětluje, že převléct se za Senuu jí pomáhá se lépe vžít do postavy a role. Ve videu se můžeme podívat na herní model se všemi detaily.

V předešlém deníčku se můžete podívat na to, jak Melina trénovala pěstní souboje a boj s mečem, aby její pohyby přenesené do digitálního světa byly co nejautentičtější. V rámci tréninku se herečka dozvěděla detaily o různých bojových stylech a jak by měla používat jednotlivé zbraně. Aby se ale dokázala ohánět mečem a bojovat pěstmi, musela nejprve zlepšit svou fyzičku.

Senua's Saga: Hellblade 2 je v současné době v plánu na příští rok pro PC a Xbox Series X/S. Hra bude v den vydání dostupná také v Game Passu.