Na animovaném seriálu Samuraj Jack je založena nová akční plošinovka od společnosti Adult Swim Games a japonského studia Soleil Games. Samurai Jack: Battle Through Time vyjde během letošního léta na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Oznámení doprovází trailer, screenshoty a první informace. Z tiskové zprávy se dozvídáme o novém dobrodružství, které navazuje na epický závěr seriálu. Hráči budou prozkoumávat světy a momenty z jednotlivých dílů seriálu, cestovat do temné budoucnosti a snažit se osvobodit lidstvo. Většinu času budete bojovat s protivníky a snažit se vyhýbat různým překážkám a pastím.

Fanoušci seriálu budou nadšeni z hlasů původních herců. Do vývoje jsou zapojeni i autoři seriálu, kteří dohlíželi kupříkladu na příběh. Ve hře se vydáte na cestu napříč časem i prostorem a o vašich činech se budou vyprávět legendy. dodává tisková zpráva.„Vyzbroj se a staň se mistrem v boji s rozličnými zbraněmi. Buď ještě silnější díky tréninku a odemykání nových schopností, které využiješ pro svůj herní styl,“

Studio Soleil vytvořilo například Devil's Third, No More Heroes: Travis Strikes Again a Naruto to Boruto: Shinobi Striker.