Oddělení Saber Interactive od Embracer Group vyvolalo obavy o vyvíjené hry. Provozní ředitel Tim Wills ujistil fanoušky, že ve společnosti pracují na řadě titulů. Vyjmenoval tři.

Zmínil third-person střílečku Warhammer 40,000: Space Marine 2. Pokračování známé hry je v plánu na září/september letošního roku ve verzích pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Hra by měla mít české titulky.

Dále potvrdil kooperativní first-person střílečku John Carpenter’s Toxic Commando inspirovanou akcí a hororem 80. let. Očekávat máme zběsilou, šílenou i humornou akci, kde budeme bojovat proti zombíkům. Na vývoji spolupracuje John Carpenter, režisér kultovní filmů jako Halloween, Věc, Mlha, Útěk z New Yorku a spousty dalších. Hra by měla dorazit letos na PC, PS5 a Xbox Series X/S.

Třetí je Jurassic Park: Survival, singleplayerová akční adventura z pohledu první osoby a z prostředí původního Jurského parku a ostrova Isla Nublar. Odehrává se po událostech filmu. Hlavní hrdinkou je doktorka Maya Joshi, jež se nemohla evakuovat z ostrova spolu s ostatními. A tak ji čeká kontakt s dilophosaury, tyrannosaurem a samozřejmě velociraptory. Těmi velociraptory, které Tim a Lex ve filmovém Jurském parku nepříliš úspěšně uvěznili v mrazáku. Titul nemá stanovené datum vydání, očekávat ho máme na PC, PS5 a Xboxu Series X/S.

„Jsme z těchto her velmi nadšeni a těšíme se, až se brzy podělíme o nové informace,“ dodal Wills na sociální síti X. O Star Wars: Knights of the Old Republic - Remake se nezmínil. Podle novináře Jasona Schreiera se na hře nadále pracuje. Pravděpodobně tak jde o dříve oznámenou AAA hru založenou na významné licenci, o které se zmiňovala tisková zpráva po oddělení Saberu od Embraceru. Švédský holding by měl projekt vydat. Nestane se tak ale v následujících 12 měsících.